Guangzhou U-POR Auto Tilbehør Co, Ltd


Etablert i 2002, Guangzhou U-Por Auto Accessory Co, Ltd er en forskning og utvikling, produksjon og salg av integrert selskap. Vi er spesialisert på interne og eksterne dekorasjonsdeler, bare for Porsche, som Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 og så videre. Produktene er hovedsakelig for Kroppsutstyr, Kjørebrett, Eksosdemper, Front- og Ryggplate, Tak, Dekorativt trim og så videre. Ved 15 års utålmodig innsats er Now U-POR leder og representant for Porsche Modification-industrien i Kina, og vellykket endrer over 38 000 Porsche-biler.


Vi dekker for tiden området på 5386 kvadratmeter og eier mer enn 200 ansatte. Vi insisterer på å bruke materialer og håndverk av høy kvalitet, og den nødvendige standarden er generelt høyere enn industristandarden. For å utvikle nye produkter for å tilfredsstille kundenes behov, kjøper vi hele tiden de nyeste Porsche bilmodellene. Vårt firma kan tilby prøvebehandling, design og utvikling for kunder.


Vi holder oss alltid til: ærlighet først, kvalitetstopp og service først. Vi tilbyr kunder og samfunn med produkter og tjenester av høy kvalitet. U-POR er din pålitelige partner. Vi hjertelig velkommen venner fra hele verden for å besøke vårt firma, og nå vinn-vinn-mål gjennom kommunikasjon og samarbeid.

1.jpg